Ετοιμάζονται πολύ γρήγορα κι εύκολα -δεν θα ξανα αγοράσετε ποτέ έτοιμες !!!
Υλικά
250γρ. υποβρύχιο βανίλια
120γρ. γλυκόζη
180γρ. αμύγδαλα φιλέ
Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Στρώνετε ένα ταψί περίπου 25εκ. με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το υποβρύχιο με τη γλυκόζη να πάρουν μια βράση. Έπειτα, προσθέτετε και τα αμύγδαλα φιλέ και ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα προσεχτικά, για να μην σπάσουν τα αμύγδαλα.
Αδειάζετε το μίγμα μέσα στο ταψί, βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να πάρει ξανθό χρώμα. Όταν ψηθεί το μίγμα και έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, το βγάζετε από το ταψί και το κόβετε σε σχήμα της αρεσκείας σας. Προσοχή θα πρέπει να κόψετε το μίγμα πριν κρυώσει.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (19/11) σε ηλικία 72 ετών.
-
Την ξεχάσατε;; EYA KAΪΛΗ!!!! Μια χαρα ζει και βασιλευει στο Μιλανο καθοτι αλλαξε.πατριδα
-
«Θόρυβο» έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,
-
H εκπομπή «Today», το πρωινό talk show του ABC, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και στα social med...
-
Αν βρείτε ένα τσιμπούρι μέσα στο σπίτι σας, να τι πρέπει να γνωρίζετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου