Υλικά
1καρβελάκι χωριάτικο
1 κούπα τσαγιού τυρί μοτσαρέλα
1/2 κούπα τσαγιού γκούντα
125 γραμ βούτυρο -έβαλα χωριό με γιαούρτι εδώ -
1 ψλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
Χαρτί ψησίματος φούρνου
λίγο θυμάρι.
Κόβουμε το καρβελάκι σε τετράγωνα όπως το βλέπετε χωρίς να φτάσετε μέχρι κάτω και να χωρίσει.
Ακουμπάμε το καρβελάκι επάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί ψησίματος.
Ανοίγουμε με προσοχή μην μας σπάσει κάθε τετραγωνάκι από το ψωμί και με ένα κουτάλι ρίχνουμε ανάμεσα σε όλα τα σχισίματα -τέλος με λενα πινέλο περνάμε όλη την επιφάνεια.
Βάζουμε ανάμεσα στις σχισμές και κρεμμυδάκι μαζί με το θυμάρι και τέλος ρίχνουμε από πάνω τα δύο ειδών τυριά στριμώχνοντας και λίγο ανάμεσα στις σχισμές .
Διπλώνουμε και κλείνουμε καλά το γεμιστό καρβελάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 15 λεπτά -ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε άλλα 5 με 10 λεπτά να πάρει χρώμα.
Το ακουμπάμε στο τραπέζι ζεστό ζεστό με τα λιωμένα τυριά μοσχομυριστό και το εξαφανίζουμε !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου