Υλικά
700 γραμμάρια χοιρινή τηγανιά
2 πιπεριές κόκκινες
αλάτι, μαύρο πιπέρι, ρίγανη
2 ποτήρια νερό
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
χυμό από 1/2 λεμόνι
για τη σάλτσα γιαουρτιού
200 γραμμάρια γιαούρτι
2 και 1/2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή ή πικάντικη
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κάρυ
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ελάχιστο αλάτι, λίγο πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα1
Αρχικά, ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού! Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι. Σε ένα άλλο ποτήρι διαλύουμε το κάρυ μέσα στο χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα.
Δείτε επίσης: Λαχανόρυζο
Βήμα2
Προσθέτουμε το μείγμα από το κάρυ, τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού μέσα στο γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα3
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη σάλτσα.
Βήμα4
Για πιο παχύρρευστη υφή μπορούμε να χτυπήσουμε τη σάλτσα μας στο μούλτι σε αυτό το σημείο για 1 λεπτό περίπου.
Βήμα5
Βάζουμε τη σάλτσα στο ψυγείο.
Βήμα6
Ετοιμάζουμε την τηγανιά μας!
Βήμα7
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη σάλτσα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν αυτά τα παλαιά μυστικά της ραπτικής.
-
Ο σεβασμός των άλλων δεν κερδίζεται όταν περηφανευόμαστε για τα κατορθώματά μας, ούτε όταν προσπαθούμε να επιβάλλουμε τον εαυτό μας.
-
Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και του Μαλεβιζίου η είδηση της αυτοκτονίας του 54χρονου επιχειρηματία, Δράκου Μαρή, ο οπο...
-
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ: Τι συμβαίνει τελικά στην Ελλάδα ποιος είναι ποιος σε αυτή την Χώρα?? Ποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν για μια ακόμη ...
-
Μια ακόμα ασφαλιστική κάλυψη θα κληθούν να πληρώνουν από φέτος οι ιδιοκτήτες οχημάτων, καθώς από την 1η Ιουνίου 2025 όλα τα νέα συμβόλαια σε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου