Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Γενικότερα υπάρχει η αίσθηση ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός πηγαίνει πάρα πολλές χιλιετίες πίσω, ίσως και κάποια εκατομμύρια χρόνια.
Ότι δηλαδή, τα λεγόμενα «προϊστορικά χρόνια» οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο προηγμένοι τεχνολογικά αλλά και πνευματικά από όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν…
Παράλληλα υπάρχει και η εντύπωση ότι μαζί με τους ανθρώπους συνυπήρχαν και πολιτισμοί με καταγωγή από κάποιους άλλους πλανήτες. Στην περίπτωση αυτή υποστηρίζεται η άποψη ότι οι άνθρωποι έλαβαν γνώσεις και τεχνολογία από εξωγήινες φυλές που οι γήινοι ονόμασαν «θεούς»…
Για όλα αυτά υπάρχει και ο απόλυτα αντίθετος ισχυρισμός, όπου σκεπτικιστές δεν βρίσκουν στοιχεία για όλα τα παραπάνω και κατά συνέπεια απορρίπτουν τα πάντα και τα αποδίδουν σε φαντασίες και μυθοπλασίες.
Όταν εμφανίζεται κάποιο αρχαιολογικό εύρημα το οποίο, εμμέσως πλην σαφώς, είναι η απόδειξη που ψάχνουν οι σκεπτικιστές και οι επίσημες αρχές, σπεύδουν και πάλι με διάφορους τρόπους, είτε να καταρρίψουν ως ψευδές το εύρημα, είτε να το αποκρύψουν, είτε να το αποσιωπήσουν, είτε ακόμα και να το εξαφανίσουν…
Λοιδορώντας τα πάντα για το άγνωστο και μακρινό παρελθόν τον ανθρώπων και των «θεών» της εποχής, δεν είναι πάντα εύκολο να διακρίνεις πότε κάποιες ανακαλύψεις είναι αληθινές και υπαρκτές, πότε ψεύτικες και απάτες, αφού δεν υπάρχει μία «πιστοποίηση» για την αυθεντικότητα των αντικειμένων και των σχετικών ανακαλύψεων.
Στο πλαίσιο αυτό, το video που ακολουθεί, μας δείχνει τις πέντε σημαντικότερες ανακαλύψεις στην ιστορία της ανθρωπότητας για τις οποίες η «άλλη πλευρά» θεωρεί ότι είναι οι πέντε μεγαλύτερες απάτες της σύγχρονης ανθρωπότητας…
1. Η πριγκίπισσα Tikalsky. Βρέθηκε σε μία σαρκοφάγο που την διατηρεί εδώ και 800 εκατομμύρια χρόνια ! ! !
2-3. Το σώμα ενός βασιλιά, πιθανόν Ανουνάκι ή κάποιου βασιλιά των Σουμερίων, το οποίο διατηρείται άθικτο για τουλάχιστον 12.000 χρόνια ! ! !
4 .Η Σαρκοφάγος με το σώμα του ENKI, του ενός πρίγκιπα των Ανουνάκι, ηλικίας περίπου 11.000 χρόνων ! ! !
5. Η πασίγνωστη βασίλισσα Νεφερτίτη, 10.000 π.Χ. ! ! !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου