Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Μαρινάρει το κρέας σε ουίσκι για 127 ημέρες – Μούδιασαν οι σιελογόνοι μας [Βίντεο]

«Έμαθα αυτή την τεχνική από έναν σεφ στο Παρίσι.
Μου μαγείρεψε μια μπριζόλα και πραγματικά ήταν η μπριζόλα που μου άλλαξε τη ζωή», λέει η Αντζι Μαρ, σεφ του Μπεατρις Ιν, στη Νέα Υόρκη, και εμείς την πιστεύουμε!
Στο παρακάτω βίντεο η σεφ εξηγεί την τεχνική της η οποία περιλαμβάνει το μαρινάρισμα του κρέατος σε ουίσκι για μεγάλο χρονικό διάστημα. 



Όνειρό της να μαρινάρει ένα κομμάτι για 200 ημέρες, όπως λέει χαρακτηριστικά.
Προσοχή: Το βίντεο δεν ενδείκνυται για χορτοφάγους ή βίγκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις