κολοκύθα κομμένη σε κυβάκια (750γρ).
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 νεροπότηρο χυμό πορτοκαλιού
1 νεροπότηρο ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 σφηνάκι κονιάκ
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
½ κουταλάκι γλυκού τριμμένο γαρίφαλο
2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
3 κουταλιές σούπας μέλι
300 γρ. μαύρη σταφίδα
200 γρ, Ξανθή σταφίδα
550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Σ ένα μεγάλο μπώλ βάζετε αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε τα κυβάκια της κολοκύθας και ξανα ανακατεύετε.
Απλώνετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και πασπαλίζετε μπόλικο σουσάμι από πάνω
Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου