Υλικά
φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μακρόστενες φετούλες
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
χυμό από λεμόνι
1/2 ποτήρι νερού κρασί λευκό
λάδι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Παίρνετε κομμάτια φιλέτου κοτόπουλου κι αφού τα ξεπλύνετε, τα αλατίζετε και τα βάζετε σε τηγάνι με λάδι που καίει.Τα γυρνάτε για 5 λεπτάκια Ανακατεύετε σε ένα μπολ μουστάρδα και χυμό από λεμόνι και περιχύνετε τα κοτόπουλα. Σβήνετε αν θέλετε με κρασί. Μαγειρεύουμε για κανένα 15αλεπτο με 20 λεπτάκια το πολύ .Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό . Αν βιάζεστε πολύ, μπορείτε να ψιλοκόψτε το κοτόπουλο σε λωρίδες στενές για να γίνει πιο γρήγορα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου