1 πακέτο χυλοπίτες
1 κομμάτι βούτυρο
500 γραμ χοιρινή πανσέτα
Σάλτσα
1 μελιτζάνα μεσαία φλάσκα
1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κομμάτι βούτυρο
αλάτι πιπέρι γλυκιά πάπρικα
τριμμένο τυρί ρεγκάτο
Τι κάνουμε
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και τις σουρώνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα ένα κομμάτι βούτυρο σοτάρουμε την παντσέτα προσθέτουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Ετοιμάζουμε τη σαλτσα:
Κόβουμε μελιτζάνα την καθαρίζουμε από την φλούδα της και την τηγανιζουμε ελαφρά.
Σε ένα κατσαρολακι βάζουμε ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας λίγο νερό ένα κομμάτι βούτυρο την μελιτζάνα κομμένη σε κυβακια αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά και βράζουμε τη σάλτσα μας μέχρι να χυλωσει.
Σερβίρουμε τις χυλοπίτες με τη σάλτσα και με τριμμένο τυρί ρεγκατο!
Καλή όρεξη !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου