Τι χρειαζόμαστε:
1 κουνέλι
ελαιόλαδο
2 σκ.σκόρδο
4 κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
1 ποτήρι νερού κρασί λευκό
νερό
Χωρίζουμε το κουνελάκι σε μικρές μερίδες.
Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε ελαφρά το κουνελακι.
Ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και το αφήνουμε να δώσει το άρωμα του (προσοχή να μην καεί ).
Προσθέτουμε τη μουστάρδα τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, το βαλσάμικο και το μέλι αφου τα έχουμε ανακατέψει πρώτα όλα μαζί.
Σβήνουμε το φαγητό μας με το κρασί και προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί για να ψηθεί το φαγητό μας .
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή ταιρίαζει με πατάτες τηγανιτές αλλά για καλό τραπέζι με σφιχτό πουρέ πατάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου