Τι χρειαζόμαστε:
1 πακέτο φύλλα κρούστας (500 γρ)
3 μικρά φακελάκια ινδοκάρυδο ή 1 μεγάλο
250 γρ μαργαρίνη πλάκα λιωμένη
2 1/2 ποτήρια του νερού νερό
2 1/2 ποτήρια ζάχαρη
Πώς το κάνουμε:
Το κάθε φύλλο το αλείβω με μαργαρίνη και ινδοκάρυδο και αφού βάλλω 4 φύλλα τα τυλίγω σε ρολό έτσι ώστε το γίνει μακρύ. Συνεχίζω και με τα υπόλοιπα φύλλα.
Τα ρολά τα κόβω σε πάχος 2 δακτύλων και τα βάζω το ένα δίπλα στο άλλο (όπως το σαραγλί).
Τα ψήνω σε ταψί αντικολιτικό μέχρι να πάρουν χρώμα (γρήγορα παίρνουν) 15 περίπου λεπτά.
Όταν βγουν από τον φούρνο ρίχνω το σιρόπι αφού έχουν κρυώσει λίγο.
Με παγωτό δίπλα είναι υπέροχο !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου