Υλικά μερίδες5 με 6
7 αυγά
2 κόκκινες πιπεριές
2 πράσινες πιπεριές
250 γρ. φρέσκα μανιτάρια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ ματσάκι μαϊντανό
100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
50 ml γάλα
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τις πιπεριές, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Έπειτα ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε το μείγμα με το σύρμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τριμμένη γραβιέρα και τα σωταρισμένα λαχανικά.
Σε ένα ταψί, αφού το βουτυρώσουμε, ρίχνουμε την ομελέτα και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC πάνω-κάτω για περίπου 40 λεπτά.
Οταν κρυώσει την κόβουμε και σερβίρουμε -Τέλεια !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου