Η συσκευή μοιάζει με έναν κλασσικό αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακά κανάλια που με μόνο ένα scan μπορεί να λαμβάνει τα κανάλια που εκπέμπει ο ψηφιακός πάροχος (Digea) και κανάλια που εκπέμπουν μέσω internet και δεν έχουν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.
Όλα τα κανάλια, τόσο τα ψηφιακά όσο και τα ιντερνετικά, βρίσκονται στο ίδιο περιβάλλον και ο χρήστης μπορεί να τα ταξινομεί στο τηλεκοντρόλ του ανάλογα με την προτίμησή του και ανεξαρτήτως του αν προέρχονται από τον ψηφιακό πάροχο ή το διαδίκτυο.
Πέρα απ’ αυτό, όμως, το Vision μπορεί να προσφέρει και υπηρεσία OnDemand, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να επιλέξει σειρές και ταινίες που θέλει να δει αλλά και επιλεγμένους live αγώνες ή να απολαύσει δικές του ταινίες, φωτογραφίες και μουσική.
Βεβαίως, απαιτείται σύνδεση στο ίντερνετ είτε μέσω wifi είτε μέσω Ethernet, αλλά σήμερα όλα τα νοικοκυριά διαθέτουν μια τέτοια σύνδεση. Όσο για τη σύνδεση με την τηλεόραση; Χρειάζονται μόνο τρεις κινήσεις.
Το κόστος κατασκευής, όπως δηλώνουν οι φοιτητές που έφτιαξαν τον αποκωδικοποιητή, ο Λάμπης Ευαγγελάτος και ο Λεωνίδας Παπαναστασίου, είναι μόλις 20 ευρώ. Όσοι... ενδιαφερόμενοι, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα click στο visiontv.gr! Φυσικά, μπορείτε να ενημερωθείτε και από τη σελίδα που έχουν φτιάξει οι δυο φοιτητές στο Facebook ή να τους ακολουθήσετε στο twitter.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου