Υλικά :
Ι κιλό αλεύρι
Μαγιά 1 φακελάκι ,η 20γραμ.σε μορφή νωπή
1 ποτήρι Λάδι (όσο πάρει)
Μισό κιλό φέτα
1 πρέζα χοντρό αλάτι ή 2 πρέζες ψιλό (εξαρτάται πόσο αλμυρή είναι η φέτα)
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε τη μαγιά με το αλεύρι (νερό όσο πάρει) και το λάδι.
Το αφήνουμε για κάμποση ώρα να φουσκώσει.
Και έπειτα έχουμε θρυμματίσει τη φέτα και την προσθέτουμε ζυμώνοντας για λίγο ακόμη.
Λαδώνουμε το ταψί μας και την αδειάζουμε μέσα
Ψήνουμε στους 180 για 45’ (εξαρτάται και από τον κάθε φούρνο.
Συνταγή από την μαμά φίλης τις σελίδας μου Αretousa Areti από το Μεσολόγγι την ευχαριστώ πολύ πραγματικά έγινε πολύ ωραία !!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (19/11) σε ηλικία 72 ετών.
-
H εκπομπή «Today», το πρωινό talk show του ABC, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και στα social med...
-
Την ξεχάσατε;; EYA KAΪΛΗ!!!! Μια χαρα ζει και βασιλευει στο Μιλανο καθοτι αλλαξε.πατριδα
-
«Θόρυβο» έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,
-
Αν βρείτε ένα τσιμπούρι μέσα στο σπίτι σας, να τι πρέπει να γνωρίζετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου