Υλικά :
Ι κιλό αλεύρι
Μαγιά 1 φακελάκι ,η 20γραμ.σε μορφή νωπή
1 ποτήρι Λάδι (όσο πάρει)
Μισό κιλό φέτα
1 πρέζα χοντρό αλάτι ή 2 πρέζες ψιλό (εξαρτάται πόσο αλμυρή είναι η φέτα)
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε τη μαγιά με το αλεύρι (νερό όσο πάρει) και το λάδι.
Το αφήνουμε για κάμποση ώρα να φουσκώσει.
Και έπειτα έχουμε θρυμματίσει τη φέτα και την προσθέτουμε ζυμώνοντας για λίγο ακόμη.
Λαδώνουμε το ταψί μας και την αδειάζουμε μέσα
Ψήνουμε στους 180 για 45’ (εξαρτάται και από τον κάθε φούρνο.
Συνταγή από την μαμά φίλης τις σελίδας μου Αretousa Areti από το Μεσολόγγι την ευχαριστώ πολύ πραγματικά έγινε πολύ ωραία !!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ενόψει του Ιωβηλαίου του 2025, το Βατικανό παρουσίασε μια μασκότ κινουμένων σχεδίων που αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα ως… πρόσωπο...
-
Παραπλανητικά μηνύματα σε κινητές συσκευές στέλνονται στους πολίτες, τις τελευταίες μέρες, με στόχο την υποκλοπή προσωπικών στοιχείων και στ...
-
Το Βραζιλιάνικο «Big Brother» συνεχίζει να προσφέρει έντονες συγκινήσεις και να σαρώνει στην τηλεθέαση και ο λόγος είναι ξεκάθαρος!
-
Καταδικάστηκε ο δημοσιογράφος Αριστείδης Σπίνος για συκοφαντική δυσφήμιση από το ΙΔ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνων(Αριθ 363- 362 Π.Κ).
-
Αν το τελευταίο διάστημα λαμβάνεις συνεχώς κλήσεις απάτης θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είσαι ο μόνος. Οι κλήσεις απάτης σημείωσαν αύξηση ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου