Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Σουφλεδάκι αλμυρό & γρήγορο!

Υλικα:
Έτοιμο φύλλο κρούστας
κασέρι


ζαμπόν
1 αυγό




Εκτέλεση
Βάζουμε λίγα φύλλα κρούστας μέσα σε βουτυρωμένη φόρμα, στρώνουμε κασέρι και ζαμπόν και επαναλαμβάνουμε τις στρώσεις ανάλογα με την ποσότητα των υλικών μας! Τελειώνουμε με φύλλο κρούστας. Από πάνω ρίχνουμε το αυγό χτυπημένο με το μισό ποτήρι γάλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει!Καλη όρεξη!!!
Συνταγή από τον φίλο μου

Πασχάλης Νακ-Νακ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις