Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.... - ΣΧΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!

Τώρα που κλείνουν τα κλουβιά χωρίς άδειες, δεν θα έχουμε παπαγαλάκια να μας ζαλίζουν και να δημιουργούν εντυπώσεις γιατί στα άλλα τα κλουβιά που πήραν άδειες, δεν θα έχουν παπαγαλάκια που επαναλαμβάνουν ό,τι τους λένε. 

Σύμφωνα με φήμες, εκπαιδεύουν άλλα πτηνά στο αναμάσημα της μπαγιατούρας που ονομάζουν φρέσκια και αντικειμενική ενημέρωση, διότι σημασία δεν έχει η επικαιρότητα αλλά ποιος ενημερώνει. 
Κάτι που παραλείπουν επιδεικτικά στα προγράμματά τους όλα αυτά τα κλουβάκια με τα παπαγαλάκια είναι οι εκπομπές πτηνών που διακρίνονται στο εκκωφαντικό κράξιμο. 
Τα αποφεύγουν συστηματικά για να μην ξυπνήσουν τα πρόβατα και αρχίσουν να βελάζουν προς πάσαν κατεύθυνσιν. Είναι γνωστό στους έμπειρους τσοπάνηδες ότι άμα το κοπάδι αρχίσει να πιλαλάει, θα πάρει παραμάζωμα και τα μαντρόσκυλα...

Ο καλός βοσκός φροντίζει να κρατάει πάντα το κοπάδι σε αποβλακωτική νιρβάνα συντονίζοντας την φλογέρα του με τα τιτιβίσματα των κουρντισμένων πτηνών και περιφέροντάς τα πρόβατα από δω κι από κει ανάλογα με το είδος της βοσκής που είναι απαραίτητη για την διατήρηση μιας πλασματικής πλην όμως απαραίτητης για την επιβίωσή του αρμονίας. 
Τα μόνα που του χαλάνε την συνταγή είναι τα μαύρα πρόβατα, γι' αυτό φρόντισε να διαδώσει στο κοπάδι ότι πρόκειται για κομπλεξικά ζωντανά που ζηλεύουν το λευκό και άσπιλο χρώμα των άλλων και θέλουν να τα παρασύρουν στη λάσπη μακριά από τα καταπράσινα λιβάδια όπου βόσκουν ήσυχα κι ωραία..
.Όταν καταλάβουν ότι τα μαύρα πρόβατα είχαν δίκιο, θα βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ανάλωσης...
ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΠΟΝΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις