ΥΛΙΚΑ
2 μελιτζάνες μεγάλες φλάσκες κομμένες κατά μήκος στη μέση και ξεπικρισμένες
4 φέτες μοσχαράκι, κατά προτίμηση φιλέτο, μαγειρεμένο κοκκινιστό όπως το φτιάχνει η κάθε νοικοκυρά
4 φέτες τυρί φέτα ή ξινομυζήθρα
4 φέτες ντομάτα πολύ ώριμη
4 φέτες κίτρινο τυρί, κατά προτίμηση γραβιέρα
λίγη κανέλλα
2 μελιτζάνες μεγάλες φλάσκες κομμένες κατά μήκος στη μέση και ξεπικρισμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χαράζουμε τις μελιτζάνες από την κομμένη πλευρά και τις τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Τις τοποθετούμε σε ταψάκι με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω.
- Τοποθετούμε πάνω σε κάθε "μισό" μελιτζάνας μία φέτα μοσχαράκι με λίγη από τη σάλτσα του, μία φέτα λευκό τυρί, μία φέτα ντομάτα, μία φέτα κίτρινο τυρί και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
- Σερβίρουμε με πατάτες πουρέ ή ρύζι!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου