Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Λαβωμένη σοκολάτα

Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.

Αφού χτυπηθούν τα αυγά, προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα σιγά-σιγά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 C στον αέρα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί, αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Μόλις ψηθεί και κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με μια μπάλα παγωτό.
Σημείωση: Εάν κρυώσει το γλυκό, το ζεσταίνουμε σε ένα φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις