εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, το κακάο, το κονιάκ και τα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα στο κέντρο και ρολάρουμε σφιχτά δημιουργώντας έναν κορμό.
Τοποθετούμε τον κορμό στην κατάψυξη για 3 ώρες.
Σερβίρουμε κόβοντας σε ροδέλες και γαρνίρουμε με φιστίκι Αιγίνης.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (19/11) σε ηλικία 72 ετών.
-
Σαββατιάτικο… χαμό στη ΝΔ προκάλεσε η -αδημοσίευτη- συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο «Βήμα της Κυριακής».
-
H εκπομπή «Today», το πρωινό talk show του ABC, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και στα social med...
-
Η γιαγιά μου έλεγε........ Ρώτησε το μολύβι η γόμα: - Πώς είσαι φίλε μου;
-
«Θόρυβο» έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου