Ωστόσο, το συγκεκριμένο κρασί έχει κριθεί ακατάλληλο για πόση.
Η φύρα, ένας όρος βιομηχανικός που περιγράφει το χώρο ανάμεσα στο κρασί και το κάτω μέρος του φελλού ήταν κάτω από το λαιμό της φιάλης με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το κρασί να έχει υποστεί οξείδωση και να μην πίνεται.
Σε περίπτωση που το 70 ετών κρασί ήταν σε καλύτερη κατάσταση και καλύτερο για πόση, τότε πιθανότατα να πωλούταν ακόμα και διπλάσια των 15.000 δολαρίων. Όμως τα κόκκινα κρασιά, ακόμα και να μην πίνονται θεωρούνται ιστορικής σημασίας και με μεγάλη αξία.
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.