ΥΛΙΚΑ
125 γραμμάρια αλεύρι
30 γραμμάρια κακάο
400 γραμμάρια γάλα
2 αυγά
50 γραμμάρια ζάχαρη
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
βούτυρο ή ελαιόλαδα για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα όλα τα στερεά πάρα πολύ καλά.
Προσθέτουμε το 1/3 από το γάλα και όλη την κρέμα και ενσωματώνουμε μέχρι να γίνει μία πάστα.
Χτυπάμε ελαφριά τα αυγά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μείγμα.
Το υπόλοιπο γάλα το προσθέτουμε σε δύο δόσεις και το ανακατεύουμε καλά.
Ο λόγος που τα κάνουμε όλα αυτά είναι για να μη σβολιάσει το μείγμα.
Το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά.
Το περνάμε από μια σίτα έτσι ώστε να κρατήσουμε τυχόν σβόλους που έχουν μείνει.
Όσο περισσότερο το αφήνουμε στο ψυγείο τόσο το καλύτερο είναι.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Με τη βοήθεια ενός κομματιού πατάτας που το καρφώνουμε με ένα πιρούνι αλείφουμε το τηγάνι με ελαιόλαδο ή βούτυρο.
Ρίχνουμε μισή κουτάλα από το μείγμα και ψήνουμε και από τις 2 μεριές μέχρι να είναι έτοιμο.
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.