Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣ «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά»

ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ
ΠΡΟΣ «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά»
 

Η άσκηση της πολιτικής χρειάζεται υπευθυνότητα και ακεραιότητα. Η άσκηση πολιτικής είναι οι αποφάσεις που κάποιος παίρνει και επηρεάζουν το άτομο του ή ένα ευρύτερο πλήθος ατόμων, την κοινωνία. Η Πολιτική που αφορά την κοινωνία χρειάζεται ήθος και αλήθεια γιατί πρόκειται για το παρόν και το μέλλον ανθρώπων που εμπιστεύονται το
όραμα κάποιου και μαζί θέλουν να το κάνουν πραγματικότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι ξεκάθαρες κουβέντες και μια άμεση – ανοιχτη επαφή με τους ανθρώπους που αποτελούν την κοινωνία. Έτσι ονειρευόμαστε οι νέοι άνθρωποι την Πολιτική των λαών.
Πρόσφατα, τα ονόματά μας περιλαμβάνονταν στις λίστες υποψηφίων της σύμπραξης «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά». Πράγματι, η συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στις 25 Ιανουαρίου 2015 έπρεπε να αποφασιστεί κάτω από την πίεση του χρόνου και των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. Και η Πολιτική δε χρειάζεται βίαιες αποφάσεις, αλλά αποφάσεις με στρατηγική!
Είμαστε νέοι άνθρωποι που πιστεύουμε στις αξίες της Παιδείας, της Υγείας, της Έρευνας, της Δικαιοσύνης, της ύπαρξης ίσων Εργασιακών ευκαιριών, της Ισότητας μεταξύ των Ανθρώπων, της Πολιτικής Οικολογίας, της διαφορετικής Διακυβέρνησης του Κράτους. Όλα αυτά για να γίνουν χρειάζονται βαθιές Μεταρρυθμίσεις που θα έχουν κεντρικό και βασικό ρόλο στην Προγραμματική Διακύρηξη ενός κόμματος. Σίγουρα, η λειτουργία του ελληνικού κράτους μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σημαντική αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι ο «οδηγός» για μια πολιτική λιτότητας και αμετάκλητης σωματικής και ψυχικής υγείας. Η πολιτική «ναι σε όλα» κάποια στιγμή θα παρασύρει το στόχο. Για αυτό και μετά την Προγραμματική Διακύρηξη της σύμπραξης «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά» δηλώνουμε τη δυσαρέσκειάς μας σε αυτήν και τη διαφορποίησή μας σε σχέση με τα ψηφοδέλτια σε αυτήν την περίοδο. Εξακολουθούμε όμως να έχουμε πράσινη σκέψη και ιδεολογία αλλά δεν ταυτιζόμαστε με κανέναν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ή άλλο συνδυασμό.
Με γνόμωνα τα παραπάνω και έχοντας πλήρη γνώση της ευθύνης των πράξεων μας, δηλώνουμε ότι:


ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ
ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΘΥΜΟ.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις