Υλικά:
300 γρ σκόρδο,
500 γρ κρεμμύδια,
1,5 λίτρο μηλόξυδο και
1 κιλό μέλι.
Διαδικασία:
Κόβουμε στο μούλτι τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τα βάζουμε για 24 ώρες μέσα σε μια κούπα μαζί με το μηλόξυδο. Κατά διαστήματα ανακατεύουμε το μείγμα.
Στη συνέχεια αφού περάσει ο χρόνος το στραγγίζουμε και στο ζουμί προσθέτουμε το μέλι και το ανακατεύουμε για να διαλυθεί. Το βάζουμε σε μπουκάλια και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Το βάζουμε στη σαλάτα αντί για ξίδι, 4 κουταλάκια τη φορά.
Το κάνουμε μια φορά το χρόνο, καθαρίζει τις φλέβες από τη χοληστερίνη.
ΠΗΓΗ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ! Η μετάνοια του Μαρκ Ζούκεμπεργκ, ιδιοκτήτη του Meta, δεν ήταν ειλικρινής, αλλά αναγκαστική και εν πολλοίς προσχηματική.
-
Χαμός στη Βουλή! Κόντρα Βελόπουλου - Λινού για τις παρενέργειες των εμβολίων, που ο ίδιος ο #Ζουκερμπεργκ παραδέχτηκε
-
Οχήματα που έχουν μείνει αχρησιμοποίητα για περισσότερα από επτά χρόνια θα αποσύρονται αυτόματα από τα επίσημα μητρώα των αρμόδιων Υπηρεσι...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου