Υλικά:
300 γρ σκόρδο,
500 γρ κρεμμύδια,
1,5 λίτρο μηλόξυδο και
1 κιλό μέλι.
Διαδικασία:
Κόβουμε στο μούλτι τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τα βάζουμε για 24 ώρες μέσα σε μια κούπα μαζί με το μηλόξυδο. Κατά διαστήματα ανακατεύουμε το μείγμα.
Στη συνέχεια αφού περάσει ο χρόνος το στραγγίζουμε και στο ζουμί προσθέτουμε το μέλι και το ανακατεύουμε για να διαλυθεί. Το βάζουμε σε μπουκάλια και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Το βάζουμε στη σαλάτα αντί για ξίδι, 4 κουταλάκια τη φορά.
Το κάνουμε μια φορά το χρόνο, καθαρίζει τις φλέβες από τη χοληστερίνη.
ΠΗΓΗ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Αυτός είναι ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ναυτικού ο οποίος πρότεινε την αποταξη των δύο υπαξιωματικών σπουδαστών που ξεκίνησαν το σύνθ...
-
Η είδηση προκαλεί ανατριχίλα… Και δεν έχει να κάνει ούτε με εθνικιστικά πάθη ούτε ιδεολογίες φανατισμού.
-
Νικόλαος Παντελιος "Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ" Πώς Λειτουργεί ένα Σάπιο Απολυταρχικό Σύστημα.
-
Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, πραγματοποιεί σημαντικές αλλαγές στο εμβολιαστικό πρόγραμμα ενηλίκων για το 2025 προσπαθώντας να
-
Το χρώμα του κρέατος στο χοιρινό είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του, γιατί καθορίζει την ποιότητά του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου