Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

HXHTIKO - Μπαλτάκος στον Real: Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε 500.000 ψηφοφόρους στη ΧΑ- "Ό,τι έκανα δεν ήταν πίσω από την πλάτη του Σαμαρά"

O κ. Μπαλτάκος δε άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να βγουν κι άλλες συνομιλίες του με χρυσαυγίτες στη φόρα...

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε το πρόσωπο των ημερών, ο πρώην πλέον γενικό γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, στον Real FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Κατ' αρχήν ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι το video με τον Ηλία Κασιδιάρη τραβήχθηκε τον Οκτώβριο, μετά τη δολοφονία Φύσσα, αλλά όπως είπε μετά σταμάτησαν αυτές οι επαφές με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

"Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε 500.000 ψηφοφόρους εγκλωβισμένους στη ΧΑ" τόνισε ο πρώην γγ, διευκρινίζοντας ότι "αποφάσισα να διαδραματίσω ένα συγκεκριμένο ρόλο, έπρεπε να τους έχω κοντά για το καλό της πατρίδας- έπρεπε να γνωρίζουμε τις σκέψεις τους, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους".

Σχετικά με τον πρωθυπουργό και τις σχέσεις τους, είπε πως για εκείνον "ο πρωθυπουργός είναι Αντώνης εδώ και 35 χρόνια, δεν είμαστε πολιτικοί, είμαστε δαυλοί αναμμένοι στο βωμό της πατρίδας μας".

Για Αθανασίου και Δένδια είπε πως η φιλία τους είναι διαρκής, όπως και με την κα Κουτζαμάνη. 

"Η ΝΔ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να κρατήσει αρραγής την Ελλάδα. Είναι κεντροδεξιά, αλλά κινδυνεύει να χάσει τη δεξιά της πτέρυγα- απειλείται να χάσει την πρωτοκαθεδρία" σημείωσε.

Και επανέλαβε: "Για το καλό της παράταξης και της χώρας συνομιλούσα μαζί τους (με τους Χρυσαυγίτες)".

Σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός γνώριζε τις κινήσεις του είπε πως ό,τι έκανε δεν ήταν πίσω από την πλάτη του, "ήξερε ότι άποψη μου ήταν να απεγκλωβίσουμε τους ψηφοφόρους. Δεν ήξερε όμως για τις επαφές μου, αυτά ήταν λεπτομέρειες"...

Επίσης άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να βγουν κι άλλες κρυφές συνομιλίες με βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φόρα. Μάλιστα σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει πει κι εκεί κάτι αρνητικό για τον πρωθυπουργό, είπε δεν θυμάμαι...

Αποκάλυψε δε ότι και ο Χρήστος Παππάς είχε έρθει στο γραφείο του να διαμαρτυρηθεί για την αστυνομική φύλαξη στο κόμμα του. Αναφερόμενος μάλιστα στην προ ημερών δήλωσή του περί αντικομμουνισμού τόνισε ότι αυτή είναι καταστροφική για την Χρυσή Αυγή. "Σαρώνει τα σωθικά της Χρυσής Αυγής" σημείωσε.

Σχετικά με το περιστατικό με το γιο του στη Βουλή, ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι το περιστατικό έγινε στο διάδρομο και όχι μέσα σε γραφεία. "Είδε τους βουλευτές τα ΧΑ και τους ρώτησε πού είναι ο Κασιδιάρης" τόνισε ο κ. Μπαλτάκος και προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός λέγοντας ότι οι χρυσαυγίτες "έχουν μία μανία μηνύσεων και έλεγαν μας χτύπησε, μας κλώτσησε".

"Ο γιος μου είναι ΟΥΚάς και έχει έναν κώδικα τιμής. Είναι μέσα στη διαδικασία αυτοφώρου. Θα επιλέξει αν θα παρουσιασθεί" είπε και στην ερώτηση τι τον συμβουλεύει ο ίδιος, "αν τον βρω θα σας πω, δεν ξέρω πού είναι, δεν μπορώ να τον βρω καν".

 Ακούστε εδώ όλη τη ραδιοφωνική συνέντευξη




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις