Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Οι Κάτοικοι της Ανατολικής Ουκρανίας υποδέχθηκαν με αφίσες την αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ που έγραφαν '' GO HOME'' (VIDEO)

Εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ντόνετσκ, απαιτώντας τη διενέργεια δημοψηφίσματος για να καθορίσουν το μέλλον της Ανατολικής Ουκρανίας. 
Στο Χάρκοβο ακτιβιστές ανάρτησαν αφίσες κατά της ....
αντιπροσωπείας του ΟΑΣΕ γράφοντας "GO HOME-Πηγαίνετε στην Πατρίδα σας!".



Σχετικά με τις φιλοδοξίες της ανατολικής Ουκρανίας λέει RT ανταποκριτής Μαρία Finoshina.
 Οι κάτοικοι της ανατολικής Ουκρανίας βγήκαν  στους δρόμους με διαφορετικά συνθήματα, αλλά ως επί το πλείστον είναι ενάντια στην νέα κυβέρνηση, η οποία δεν αναγνωρίζει τη νομιμότητα των νόμων και τις  αποφάσεις  και  δεν είναι έτοιμη  να ανταποκριθεί στις  ανάγκες. 
Οι διαδηλωτές απαιτούν σεβασμό για το δικαίωμά τους στην αυτοδιάθεση και ζητάνε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, το οποίο θα καθορίσει το μέλλον τους. 
Η Πολιτική των δυτικών χωρών και η αντίδρασή τους στην Ουκρανική κρίση επίσης  έχει προκαλέσει  τη δυσαρέσκεια μεταξύ του πληθυσμού του εν λόγω τμήματος της χώρας. 
Οι πολίτες   του Donetsk  που  πιστεύουν ότι η Γερμανία παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας, συγκεντρώθηκαν στο γερμανικό προξενείο για να εκφράσουν την οργή τους. 
Έχουν υπογράψει ένα ψήφισμα   ζητώντας από τη Γερμανία να σταματήσει να υποστηρίζει τις αρχές του Κιέβου γιατί κατά τη γνώμη των διαδηλωτών, συμβάλλει στην εξάπλωση του φασισμού στην Ουκρανία. 
Επιπλέον, καλούν  και τις άλλες δυτικές χώρες να αλλάξουν τις πολιτικές τους. 
Όπως έγινε γνωστό στην RT , η αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ, η οποία έχει ήδη φτάσει στο Χάρκοβο, την πρωτεύουσα της ανατολικής Ουκρανίας, συνάντησαν  διαδηλωτές με  πλακάτ  που έγραφαν : «Πήγαινετε  στο σπίτι σας !". 
Ταυτόχρονα, υπήρξαν έντονες  δηλώσεις  για την προθυμία του ΝΑΤΟ να παράσχει τεχνική και στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, όπως είχε προηγουμένως ζητηθεί  από το Κίεβο. 
Ωστόσο, αναγνωρίζεται ότι ο πληθυσμός των χωρών-μελών της συμμαχίας δεν υποστηρίζει απαραίτητα τη θέση των κυβερνήσεών τους. 
Έτσι, σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις, το 60% των Αμερικανών αποδοκιμάζουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ παρέμβασης στην κρίση στην Ουκρανία. 



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Πηγή: http://politikus.ru/events/16240-zhiteli-vostoka-ukrainy-vstretili-delegaciyu-obse-plakatami-ubiraytes-domoy.html
Politikus.ru

http://politikus.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.