Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ .... ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ;

ΓΡΑΦΕΙ: 
Ευτυχίδης Γρηγόριος

ΣΥΜΦΩΝΩ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ; (και άλλες δεκάδες που μπορώ να αναφέρω)

-Στα χέρια του εισαγγελέα αναμένεται να....
σταλεί ο φάκελος για τις ηχογραφημένες συνομιλίες του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου με τον άλλοτε γενικό διευθυντή εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο_ στις οποίες ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ζητεί επιμόνως λεφτά από τον Σμπώκο, παρά τις έντονες αρνήσεις του τελευταίου. 

-Στις καταγεγραμμένες συνομιλίες που «καίνε» ο Χάρης Τομπούλογλου φέρεται να λέει: «Δεν είμαι εγώ μ…. να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία αυτή την εποχή». Σε άλλη συνάντηση που καταγράφηκε από την κρυφή κάμερα απείλησε ανοιχτά ότι θα καταγγείλει τον διαγωνισμό που κέρδισε η εταιρεία. «Θα καταγγείλω τον διαγωνισμό. Θα τους καταστρέψω. Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί τους» φέρεται να λέει ο Χάρης Τομπούλογλου. στην κρυφή κάμερα.

-Με βάση ντοκουμέντο που έχει στα χέρια της η zougla.gr και το οποίο είναι διαθέσιμο στις εισαγγελικές αρχές συνομιλητές φέρονται να είναι ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης, και παράγοντας της ομάδας της Χερσονήσου. Στις στιχομυθίες των παραγόντων ακούγεται το όνομα του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, τον οποίο παρουσιάζουν ως απόλυτο γνώστη της υπόθεσης και «χρηματοδότη» για το στημένο παιχνίδι, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη συνομιλία τους.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ .... ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΜΕ....

ΑΜΕΡΙΚΗ
-Σάλο προκάλεσαν δυο ηχογραφημένες συνομιλίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, μεταξύ Αμερικανών αξιωματούχων η μια και μεταξύ Ευρωπαίων η άλλη, σχετικά με το μέλλον της Ουκρανίας και την νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί στη χώρα.

ΚΥΠΡΟ
-Σάλο έχουν προκαλέσει οι ηχογραφημένες συνομιλίες που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πολίτης», σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε παρασκηνιακή συναλλαγή της Νομικής Υπηρεσίας μαζί με το δικηγόρο του Νίκου Λίλλη προκειμένου ο επιχειρηματίας να πέσει στα μαλακά εάν κατέθετε στοιχεία εναντίον του Στάθη Κιττή. 
Γιωργος Γεωργίου: "Καλημέρα Ρίκκο. Είμαι δαμέ με τον Λίλλη τζιαί κουβεντιάζουμεν(...) Αν αυτός δώσει κατάθεση αυτήν τη στιγμή, στην οποία να δίνει στοιχεία που αφορούν τον Κιττή αποκλειστικά, εν να προχωρήσουμε σε εκείνο που είπαμε;

ΤΟΥΡΚΙΑ
-Ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο θέλει τον Ερντογάν να δίνει οδηγίες στον γιο του να κρύψει χρήματα ενώ εξελίσσεται η έρευνα για τις μίζες

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟ;

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις