Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Έχουν Καταλάβει οι Αρχηγοί τι Συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις;;;;;

Για τον “γυάλινο πύργο” από τον οποίο έπρεπε να βγαίνει πολύ συχνότερα για να προσεγγίζει το προσωπικό του έκανε λόγο ο Επίτιμος ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης, στην , κάνοντας έναν απολογισμό για όσα μετάνοιωσε που δεν έκανε ως Αρχηγός....
Όπου “γυάλινος πύργος” τα γραφεία των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων . Όλων.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των ΕΔ πολλαπλασιάζονται αντιστρόφως ανάλογα με τα αποθέματα υπομονής τους, τα οποία εξαφανίζονται.
Κι αν κάποιοι είχαν ακόμη ελπίδες για μια σταθεροποίηση έστω της κατάστασης των στρατιωτικών τις βλέπουν να εξανεμίζονται με τις διαρροές ,τις φήμες και τις πληροφορίες που επίμονα διαδίδουν από τα γραφεία τους Στουρνάρας και Σταϊκούρας.
Το θέμα όμως δεν είναι αυτοί, οι οποίοι την δουλειά τους κάνουν. Το θέμα είναι αν η φυσική ηγεσία του στρατεύματος έχει κατανοήσει έστω και τώρα ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο “μη περαιτέρω” και δεν αποτελούν λύσεις ,ούτε τα παράσημα,ούτε οι στολές. 
Πόσο καιρό ένας Αρχηγός έχει να πει μια κουβέντα για τους ανθρώπους που έχει υπό
τις διαταγές του; Μια φράση που να δείχνει την κατανόηση των προβλημάτων που έχει να διαχειριστεί; Μερικές λέξεις που να αποτελούν κίνητρο για να σφίξει ο στρατιωτικός τα δόντια έστω για λίγο ακόμη; 
Αντιθέτως το μόνο που εισπράττουν είναι η απαξίωση από τους κυβερνητικούς “αγωγούς” διαρροών που τους παρουσιάζουν διαρκώς ως προνομιούχους …των 500 ευρώ.
Και είναι απορίας άξιο ότι μετά απ΄ όλα αυτά κάποιοι από την ηγεσία των ΕΔ εμφανιζονται έκπληκτοι και ταυτόχρονα δυσαρεστημενοι από το γεγονός ότι στρατιωτικοί έφτιαξαν ενώσεις και σήμερα ξεκινούν την Πανελλήνια Ομοσπονδία τους!
Να υπενθυμίσουμε ότι μόνο λόγω των Ενώσεων Στρατιωτικών υπήρξε η απόφαση του ΣτΕ.Αν δεν είχαν κινητοποιηθεί οι στρατιωτικοί δεν θα υπήρχε ούτε αυτή η ύστατη ελπίδα να αλλάξει στο ελάχιστο κάτι για τους στρατιωτικούς. Προς το καλύτερο εννοούμε, γιατί προς το χειρότερο αλλάζουν πολλά διαρκώς.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά και η μεταστροφή του κλίματος στις ΕΔ με αφορμή την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ αποδεικνύεται πρόσκαιρη. Το ερώτημα είναι αν οι Αρχηγοί αλλά και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι έχουν καταλάβει τι συμβαίνει “από κάτω”.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.