Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Είμαστε στο παραμύθι μας, η λέρα και η μπόχα της Ελληνικής βουλής.

Γράφει ο Χρήστος Frik
Κάθε μέρα μας πουλούν και ένα παραμυθάκι….

Και φυσικά τον τόπο που γεννηθήκαμε!
Μπροστά στις κάμερες κάνει ο κάθε λεχρίτης εκεί μέσα το παν να πείσει εσένα έμενα και τους υπόλοιπους Έλληνες ότι είναι ο άνθρωπος που θα μας σώσει!!!
Σκαρφίζεται ότι μπορείς να φανταστείς….
Και στο τέλος τι????
Να σου πω εγώ τι λοιπόν!
Εσύ πιστεύεις και σκίζεις και τα ιμάτια σου ότι αυτός που εσύ πιστεύεις και υποστηρίζεις είναι ο άνθρωπος που αγαπά την Ελλάδα και θα κάνει ότι καλύτερο για σε και για όλους τους πολίτες ε??? κούνια που σε κουνάτε!!!!
Αν ήταν έτσι… έπρεπε ο πολιτικός να μπαίνει στην βουλή πλούσιος και να βγαίνει φτωχός!!!! Έχεις δει εσύ κανέναν τέτοιο???
Φυσικά και όχι!!!
Μπαίνουν με μερικά χρήματα που έχουν κλέψει από εσένα και με την δική σου ανοχή, φτιάχνουν περιούσιες που εσύ δεν θα τις έχεις δει ποτέ…. Ούτε στα ποιο ωραία σου όνειρα!!!! Ούτε καν στο δικό σου παραμύθι….
Τρως αμάσητο το παραμυθάκι που σου πουλούν και στο τέλος είσαι ικανός να σκοτώσεις τον αδελφό σου αν δεν έχει την δική σου άποψη!!!!
Έχεις δει εκεί μέσα να μιλούν τίποτε άλλο από το πόσα χρήματα πρέπει να πάρουν αυτοί??? 
Δεν έχει δει κάτι τέτοιο???
Ε σου λέω λοιπόν ότι μπροστά στις κάμερες και στα έδρανα σε δουλεύουν κανονικά γιατί στο καφενείο της ωραίας βουλής δεν έχουν να πουν τίποτε άλλο!!!!!
Ακόμα να σε ρωτήσω αν έχεις δει εσύ κάποιον από όλους αυτούς να παίρνει το λεωφορείο για να πάει στην βουλή ή στο σπίτι του???
Έχεις δει εσύ κανέναν από αυτούς σε καμιά τράπεζα για να βγάλει τα χρήματα του ώστε να πληρώσει ακόμα και τον καφέ του που δεν πίνει ποτέ μόνος του παρά μόνο αν έχει δίπλα του δυο μπατσονια???
Ξέρεις το γραφείο νούμερο 42 μέσα στην βουλή… στο ισόγειο, τι γραφείο είναι???
Αν δεν ξέρεις να σου πω εγώ αδελφέ!!!!
Εκεί είναι το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας που δεν χάνουν την ευκαιρία να περνούν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, ώστε να βλέπουν οι λεχρίτες τα χρήματα τους αν αυξάνονται!!!! 
Και εσύ κάτσε και κοιτά τους…. Κοίτα τους και υποστήριζε έναν από δαύτους μπας και σου εκπληρώσει κάποιο ρουσφέτι και περάσεις για μερικές μέρες καλά!!!!
Λένε ότι θα σου δώσουν μερικά χρήματα??? 
Ναι θα σου δώσουν!!!… από τα δικά τους???
Που τα βρήκαν???
Πόσα σου έχουν πάρει μέχρι τώρα και πόσα θα σου δώσουν ώστε εσύ παραμυθιασμένε μαλακά θα τρέξεις την επομένη να τους ξανά ψηφίσεις!!!!
Να βάλεις πάλι εκεί μέσα μερικά απόβλητα που βρωμάνε χειρότερα και από τα γουρούνια, που στην τελική αυτά μας δίνουν και το κρεατάκι για να φάμε!!!!
Θρονιάσματα είναι όλοι τους μέσα στην βουλή και εσύ κάθε μέρα τους κοιτάς!!!!
Τι τους κοιτάς και ποιος είναι ο λόγος που προσπαθείς να τους ρωτήσεις τελικά για τα προβλήματα σου που δεν θα στα λύσουν για κανένα λόγο!!!!
Σταματά να είσαι μαλακας αδελφέ και σκέψου καλά την επόμενη φορά που θα πας να τους ξανά ψηφίσεις… γιατί αυτοί τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους τα έχουν εξασφαλίσει… εσύ τα σκέπτεσαι???? Αν όχι καιρός να τα σκεφτείς!
Δεν θέλω να σου πω τίποτε άλλο μα να ξέρεις ότι αυτοί δεν σε αγαπούν! Αν σε αγαπούσαν θα σε άφηναν να χαμογελάς!
Σε ευχαριστώ που διάβασες την σκέψη μου και να σαι καλά!




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις