Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ψιλικατζίδικα, Γκρούπες και Πατριωτισμός.

Οι Έλληνες έχουν επιδοθεί τον τελευταίο καιρό στην δημιουργία Κομμάτων, Κινημάτων, , Σεχτών, Ψιλικατζίδικο ο Μήτσος, Μαντρών και Μαντριών με κύριο κατά κανόνα Χαρακτηριστικό ότι πρεσβεύουν την Άμεση Δημοκρατία .....

Οι παλιοί θυμούνται την εποχή του 74 που άν δεν φόραγες Τζάκετ ήσουν Ασφαλίτης, Χαφιές της Ασφάλειας και ότι άλλο κακό βάλει ο Νούς σου. 
Τώρα για να είναι όλοι τους -ΙΝ- έχουν σαν λογότυπο την Αμεσο Δημοκρατία .
Και σε ποιά περίοδο της Ελληνικής Ιστορίας; Στην περιόδο που ο Λαός βρίσκεται κάτω από την Μπότα του Κατακτητή, Αθέατη μεν, αλλά την καταλαβαίνει και ο τελευταίος Έλληνας Πολίτης στο Πετσί του, στην Ζωή του, στην Τσέπη του.

Η συμμορία καιροφυλαχτεί σε κάθε του κίνηση για να του αρπάξει ό,τι έχει απομείνει, Χρήμα, Σπίτι, και άν δεν έχει τότε ο δρόμος για την Φυλακή είναι πολύ κοντά.
Ένας κοντινός μου συγγενής μπήκε στο Νοσοκομείο προκειμένου να κάνει κάποια εγχείρηση.
Το πρωϊ που σήκωσε ο Θεός την Ημέρα ετοιμάσθηκε, φόρεσε την ρόμπα του χειρουργείου μάς χαιρέτησε του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία και βάλθηκε να περιμένει την σειρά του.
Έπιασε να μεσημεριάζει και δεν είχε έλθει η σειρά του. Μας έζωσαν τα φίδια. Ρωτάμε τους Γιατρούς και μας πληροφόρησαν ότι έχουν κλείσει αρκετά χειρουργεία του Νοσοκομείου, λόγω ελλείψεως προσωπικού και η συγκεκριμένη εγχείρηση χρειάζεται ένα μηχάνημα, που αν το λέω σωστά, λέγεται SEE ARM, το οποίο το έχουν πάρει οι Νευροχειρουργοί του Νοσοκομείου για να κάνουν μια εγχείρηση σε έναν άλλο ασθενή. Μας παρότρυναν να πάμε στον Διευθυντή του Νοσοκομείου να το απαιτήσουμε και αφελώς ρωτάω εγώ, Και ο άλλος ασθενής;
Έτσι ο συγγενής μου έμεινε να περιμένει.
Το μεσημέρι του Σαββάτου συνάντησα στον δρόμο  την μητέρα μιας φίλης μου- η οποία φίλη μου έχει ένα αυτιστικό παιδί- και με πληροφόρησε, η μητέρα της, ότι η φίλη μου έχει πάθει κατάθλιψη γιατί δεν έχει να πληρώσει την δόση του Δανείου του σπιτιού της και επίκειται να της πάρουν το σπίτι. Ο σύζυγος είναι άνεργος 2 χρόνια. Ζουν με την σύνταξη της πεθεράς που είναι 500 ευρώ. Εκπαίδευση για το αυτιστικό παιδί είναι ''όνειρο ανεκπλήρωτο''.
Πιο κάτω συναντώ τον Φίλο μου τον Μιχάλη.
Καλημέρα Μιχάλη τι κάνεις πως πάει η δουλειά; (Προμηθεύει πλοία με εφόδια, κρέατα, φρέσκα, ανταλλακτικά .)
-Στην πείνα μου απαντά.
-Γιατί;
Υπάρχουν δυο τρείς μεγάλες εταιρείες στον Πειραιά που προμηθεύουν τα μεγάλα πλοία CONTAINERS και μετά τελειώσαμε. Τα υπόλοιπα πλοία που γυρίζουν στην περιοχή προμηθεύονται απ ευθείας από την Γερμανία, από Γερμανικές εταιρείες που στέλνουν τα εφόδια με ένα αυτοκίνητο φορτηγό (TRUCK), χωρισμένο στα τρία και περιλαμβάνει Κρέατα, φρέσκα και ανταλλακτικά. 
Έτσι το κάθε πλοίο παίρνει τα απαραίτητα και δεν μένει κανένα κέρδος στον Τόπο μας.
Η εξαθλίωση στην Ελληνική κοινωνία εξαπλώνεται σε όλα τα επίπεδα.
Αυτές λοιπόν οι πολιτικές κινήσεις θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι θα επιβάλλουν ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε περίοδο ΚΑΤΟΧΗΣ και για να μας το αποδείξουν, μας προτρέπουν να τους  Ψηφίσυμε .
Έχουν πετύχει να κατακερματιστεί ο Λαός, πιστεύοντας σε διάφορες Δοξασίες και Προφητείες.
Ο καθένας τους κατέχει την μοναδικότητα της Επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος και κανείς άλλος δεν την έχει.
Όλες αυτές οι Γκρούπες καταλήγουν να υπηρετούν το σύστημα και την παραμονή των κατακτητών στον Τόπο μας.
Καμιά Τυραννία δεν έπεσε με εκλογές. Μην τρελαθούμε κιόλας. Η Γκρούπα τους φαίνεται κατέχει την πρωτοτυπία.
Τα δε ''Αριστερά'' Κόμματα έχουν πετύχει το ακατόρθωτο. Κάνουν αντίσταση με δημοσκοπήσεις και άγρα ψηφοφόρων, δηλαδή η αντίσταση είναι στο μυαλό τους και μόνο.
Και τούτο γιατί ο Μισθουλάκος που παίρνουν έχει μεγαλύτερη αξία από την απελευθέρωση του Τόπου. 
Οι Γκρούπες προσπαθούν να τους αντικαταστήσουν και να οικειοποιηθούν τον άξιο μισθό τους/
Τελειώνοντας έχω να παρατηρήσω το εξής: Αν ο Έλληνας δεν αφήσει κατά μέρος τα Μικροαστικά του Συμφέροντα , αν δεν αφιερωθεί στην απελευθέρωση του Πατρίδας και δεν συσπειρωθεί σ ΑΥΤΌΝ τον στόχο,  θα συνεχίσουμε να εξαθλιωνόμαστε, μέχρι να χαθούμε από προσώπου Γης.
Πρώτιστο καθήκον, όλων μας, είναι να αφήσουμε αυτές τις διασπαστικές Κινήσεις και να κοιτάξουμε να στήσουμε ένα Απελευθερωτικό Μέτωπο που θα μας οδηγήσει στην αποτίναξη του ζυγού από πάνω μας και να αφήσουνμε κατά μέρος τα Ιδεαλιστικά Ιδεολογήματα με Αρχηγούς, Αμεσοδημοκρατίες και διάφορες άλλες ιστορίες για πολύ μικρά Παιδιά.
ΓΑΡΟΥΦΑΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.