Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΤΩΡΑ- Απίστευτο επεισόδιο και παρέμβαση των ΜΑΤ

Σε δεκάδες προσαγωγές μελών της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι δυνάμεις....


των ΜΑΤ μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Φάρσαλα. Οι αστυνομικές δυνάμεις μπλόκαραν το λεωφορείο με τους αντιεξουσιαστές οι οποίοι νωρίτερα πραγματοποίησαν πορεία στις φυλακές Δομοκού και προχώρησαν στην προσαγωγή περίπου 30 ατόμων καθώς άφησαν ελεύθερες μόνο τις γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο. Ολοι μεταγέρονται στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας.

Οπως έγινε γνωστό «σε μια από τις κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται χρυσαυγίτες (συνεργαζόμενοι με την αστυνομία) για αναγνώριση ατόμων σχετικά με τη νωρίτερη επίθεση που δέχτηκαν στα γραφεία τους στα Φάρσαλα». Να σημειωθεί πως οι ίδιοι χρυσαυγίτες έχουν αναγνωριστεί από τους διαδηλωτές του μπλοκαρισμένου λεωφορείου όταν νωρίτερα έξω από τα Φάρσαλα που το λεωφορείο της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Θεσσαλονίκης επέστρεφε από την κινητοποίηση στο Δομοκό, οι ίδιοι χρυσαυγίτες με ιδιωτικό τους αυτοκίνητο προσπάθησαν να σταματήσουν το λεωφορείο αυτό, και να του σκάσουν τα λάστιχα. Οι εγκλωβισμένοι διαδηλωτές δηλώνουν ρητά προς πάσα κατεύθυνση ότι αρνούνται να υποστούν την εξευτελιστική διαδικασία της αναγνώρισης περνώντας μπροστά από τους χρυσαυγίτες ένας ένας στην κλούβα των ΜΑΤ. Από τους πρώτα 10 άτομα που προσήχθησαν οι 9 αφέθηκαν ελεύθερο

H AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ
​Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών δέχτηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Φάρσαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση στα γραφεία του ακροδεξιού κόμματος έγινε από μέλη της αντιεξουσιαστικής κίνησης Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη ομάδα αντιεξουσιαστών ταξίδεψε μέχρι τον Δομοκό για να διαδηλώσει ενάντια στον τρόπο λειτουργίας των φυλακών υψίστης ασφαλείας της περιοχής.

Στον γυρισμό κάποιοι από τους αντιεξουσιαστές κινήθηκαν εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές.




απο το seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις