Υλικά
500 γρ. καταΐφι
200 γρ. τυρί φέτα
150 γρ. κασέρι
150 γρ. χαλούμι
500 ml γάλα
250 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 αυγά
1/2 ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Σε ένα μπολ τρίβουμε όλα τα τυριά και τ’ανακατεύουμε με το πιπέρι, το σχοινόπρασο και τον άνηθο. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε το μισό καταΐφι (αφού το έχουμε ανοίξει πολύ καλά με τα χερια να αφρατέψει). Το ραντίζουμε με τη μισή ποσότητα από το βούτυρο και στρώνουμε από πάνω με το μείγμα των τυριών. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο καταΐφι και το ραντίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο. Χτυπάμε τ’αυγά με το γάλα, περιχύνουμε το καταΐφι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσει.Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.