Συνήθως όταν ζεστένουμε ή βράζουμε γάλα σε ένα σκεύος από την υψηλή
θερμοκρασία αυτό κολλάει στον πάτο του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το γάλα
να αποκτήσει μυρωδιά καμμένου, κάτι που δεν μας είναι και τόσο
ευχάριστο αν θα το πιούμε ή ακόμη αν θα το χρησιμοποιήσουμε στη
μαγειρική ή την ζαχαροπλαστική μας.
Ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα είναι πως θα φύγει από το σκεύος μας το καμμένο γάλα, γιατί όπως πολύ καλά ξέρουμε θέλει πολύ δουλειά για να καθαρίσει! Τα αφήνουμε όλα αυτά πλέον στο παρελθόν γιατί υπάρχει λύση! Πριν ζεστάνουμε ή βράσουμε γάλα ρίχνουμε στον πάτο του σκεύους μας λίγο νερό, προσθέτουμε το γάλα και μ΄έναν μαγικό τρόπο δεν θα μας ξανακολλήσει! Απλό έτσι δεν είναι;
Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα είναι πως θα φύγει από το σκεύος μας το καμμένο γάλα, γιατί όπως πολύ καλά ξέρουμε θέλει πολύ δουλειά για να καθαρίσει! Τα αφήνουμε όλα αυτά πλέον στο παρελθόν γιατί υπάρχει λύση! Πριν ζεστάνουμε ή βράσουμε γάλα ρίχνουμε στον πάτο του σκεύους μας λίγο νερό, προσθέτουμε το γάλα και μ΄έναν μαγικό τρόπο δεν θα μας ξανακολλήσει! Απλό έτσι δεν είναι;
Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου