Υλικά
4 μπούτια κοτόπουλου150 γρ. γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες 60 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες 4 μεγάλα κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση 1 σκελίδα σκόρδο 240 ml λευκό κρασί 1 κουταλάκι αποξηραμένο δεντρολίβανο 1 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση Συνταγής
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο slow cooker( κατά προτίμηση σε συσκευή 6 λίτρων) και ανακατεύουμε καλά. Κλείνουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε στη χαμηλή σκάλα για 5-6 ώρες, μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν και να ψηθεί το κοτόπουλο. Πριν σερβίρουμε αν θέλουμε αφαιρούμε τα κόκαλα από το κοτόπουλο.Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.