Υλικά
300 γρ. νιφάδες ρυζιού200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
Εκτέλεση Συνταγής
Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί (ή φούρνο μικροκυμμάτων), την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και την ανακατεύουμε μέχρι να πέσει λίγο η θερμοκρασία της. Όταν η σοκολάτα γίνει παχύρευστη προσθέτουμε τις νιφάδες ρυζιού και ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Με ένα κουτάλι παίρνουμε κάθε φορά λίγο από το υλικό μας και το βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα. Αφήνουμε τα σοκολατάκια να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου ή μέσα στο ψυγείο.tips συνταγής
1) Γίνονται περίπου 20-25 κομμάτια.
2) Προσοχή μη λιώνετε τη σοκολάτα σε υψηλή θερμοκρασία γιατί θα σας καεί.
Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.