Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πως να αποφύγετε το μαύρισμα των φρούτων και των λαχανικών

tip gia frouta laxanikaΠολλά φρούτα και λαχανικά όταν κοπούν και έρθουν σε επαφή με τον αέρα μαυρίζουν πολύ γρήγορα. Όπως για παράδειγμα τα μήλα, οι πατάτες, τα κυδώνια, οι μελιτζάνες και άλλα. Για να αποτρέψουμε λοιπόν το μαύρισμα των κομμένων φρούτων ή λαχανικών, μπορούμε να ακολουθήσουμε μια από τις παρακάτω προτάσεις:

1) Αλείφουμε τα κομμένα φρούτα ή λαχανικά με λίγο χυμό λεμονιού.
2) Βάζουμε τα φρούτα ή τα λαχανικά σε νερό στο οποίο έχουμε προσθέσει χυμό λεμονιού.
3) Μαγειρεύουμε τα φρούτα ή τα λαχανικά αμέσως μετά το κόψιμο τους.

Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις