Υλικά
450 γρ. βούτυρο400 γρ. ζάχαρη άχνη
670 γρ. αλεύρι
2 αυγά
2 βανίλιες
1/2 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση Συνταγής
Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για να αφρατέψει η ζύμη και να πάρει όγκο. Προσθέτουμε τ΄αυγά, χτυπάμε το μείγμα μας πολύ καλά και προσθέτουμε την βανίλια και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και το αλάτι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ για να δώσουμε το σχήμα της αρεσκίας μας στα μπισκότα. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου