Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Λικέρ φράουλα


strawberryΥλικά

1000 γρ. φράουλες
750 γρ. ζάχαρη
750 ml βότκα




Εκτέλεση Συνταγής

Πλένoυμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα βάζο, που κλείνει καλά, μαζί με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε μέσα τη βότκα και κλείνουμε το βάζο. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-4 μέρες και το διάστημα αυτό το ανακινούμε για να λιώσει η ζάχαρη. Στο τέλος αφαιρούμε τις φράουλες και περνάμε το λικέρ από διπλό τούλι για να μείνει διάφανο.Βάζουμε το λικέρ σε μπουκάλι και το φυλάμε στο ψυγείο.


tips συνταγης
1) Οι φράουλες πρέπει να είναι κόκκινες, ώριμες και γερές για να πετύχουμε το τέλειο χρώμα στο λικέρ.
2) Σερβίρετε πάντα κρύο.


Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.