Υλικά
1000 γρ. φράουλες750 γρ. ζάχαρη
750 ml βότκα
Εκτέλεση Συνταγής
Πλένoυμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα βάζο, που κλείνει καλά, μαζί με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε μέσα τη βότκα και κλείνουμε το βάζο. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-4 μέρες και το διάστημα αυτό το ανακινούμε για να λιώσει η ζάχαρη. Στο τέλος αφαιρούμε τις φράουλες και περνάμε το λικέρ από διπλό τούλι για να μείνει διάφανο.Βάζουμε το λικέρ σε μπουκάλι και το φυλάμε στο ψυγείο.tips συνταγης
1) Οι φράουλες πρέπει να είναι κόκκινες, ώριμες και γερές για να πετύχουμε το τέλειο χρώμα στο λικέρ.
2) Σερβίρετε πάντα κρύο.
Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.