Υλικά
Για 6-8 άτομα
3 φύλλα ζελατίνης
200 γραμμάρια φράουλες
120 γραμμάρια τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
100 ml άπαχο γιαούρτι
75 γραμμάρια μπισκότα
15 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος ή υγείας
15 γραμμάρια βούτυρο ανάλατο
Εκτέλεση...
Στο μπλέντερ ρίχνετε σε κομμάτια τα μπισκότα και τα θρυμματίζετε. Στη συνέχεια λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά.
Ανακατεύετε καλά με τα μπισκότα και στρώνετε το μίγμα σαν βάση σε μια μεταλλική φόρμα με αποσπώμενο τοίχωμα. Αφήνετε να κρυώσει.
Ψιλοκόβετε τα ¾ της φράουλας στο μίξερ και έπειτα ανακατεύετε καλά με το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και το γιαούρτι.
Σε ένα μπεν-μαρί, λιώνετε τη ζελατίνα με 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και στη συνέχεια ενώνετε με το μίγμα της φράουλας.
Ρίχνετε όλο το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες.
Ανοίγετε τη φόρμα και σερβίρετε με μικρά κομματάκια φράουλας στην κορυφή.
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.