Μια νόστιμη κοτόπιτα εμπνευσμένη από την ταϊλανδέζικη κουζίνα!
Τι χρειαζόμαστε:
1 φύλλο σφολιάτας
1 μεγάλο φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
2 μεσαία κολοκυθάκια
1 κόκκινη πιπεριά
4-5 μανιτάρια
200 γρ κρέμα γάλακτος (ότι λιπαρά θέλετε)
2 γεμάτα κ.γ. κάρυ
1 κ.γ. πάπρικα
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Πως το κάνουμε:
Αφού ψιλοκόψετε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια, την πιπεριά και τα μανιτάρια, τσιγαρίστε τα σε ένα βαθύ τηγάνι με αλατοπίπερο μέχρι να μαλακώσουν.
Ταυτόχρονα κόψτε σε μικρά κομμάτια το κοτόπουλο και τηγανίστε το ξεχωριστά μέχρι να ψηθεί. Προσθέστε το στο μίγμα με τα λαχανικά.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και την πάπρικα και αφήστε το μέχρι να ρουφήξει αρκετά και να μην έχει πολλά υγρά. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω από τα μπαχαρικά αν θέλετε πιο έντονη γεύση.
Απλώστε το φύλλο σφολιάτα σε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους, γεμίστε το με την γέμιση και διπλώστε τις γωνίες.
Ψήστε την πίτα για 30-40 λεπτά στους 200 βαθμούς έως ότου να πάρει χρώμα το φύλλο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (19/11) σε ηλικία 72 ετών.
-
Σαββατιάτικο… χαμό στη ΝΔ προκάλεσε η -αδημοσίευτη- συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο «Βήμα της Κυριακής».
-
H εκπομπή «Today», το πρωινό talk show του ABC, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και στα social med...
-
Η γιαγιά μου έλεγε........ Ρώτησε το μολύβι η γόμα: - Πώς είσαι φίλε μου;
-
«Θόρυβο» έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου