Μια νόστιμη κοτόπιτα εμπνευσμένη από την ταϊλανδέζικη κουζίνα!
Τι χρειαζόμαστε:
1 φύλλο σφολιάτας
1 μεγάλο φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
2 μεσαία κολοκυθάκια
1 κόκκινη πιπεριά
4-5 μανιτάρια
200 γρ κρέμα γάλακτος (ότι λιπαρά θέλετε)
2 γεμάτα κ.γ. κάρυ
1 κ.γ. πάπρικα
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Πως το κάνουμε:
Αφού ψιλοκόψετε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια, την πιπεριά και τα μανιτάρια, τσιγαρίστε τα σε ένα βαθύ τηγάνι με αλατοπίπερο μέχρι να μαλακώσουν.
Ταυτόχρονα κόψτε σε μικρά κομμάτια το κοτόπουλο και τηγανίστε το ξεχωριστά μέχρι να ψηθεί. Προσθέστε το στο μίγμα με τα λαχανικά.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και την πάπρικα και αφήστε το μέχρι να ρουφήξει αρκετά και να μην έχει πολλά υγρά. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω από τα μπαχαρικά αν θέλετε πιο έντονη γεύση.
Απλώστε το φύλλο σφολιάτα σε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους, γεμίστε το με την γέμιση και διπλώστε τις γωνίες.
Ψήστε την πίτα για 30-40 λεπτά στους 200 βαθμούς έως ότου να πάρει χρώμα το φύλλο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Η είδηση προκαλεί ανατριχίλα… Και δεν έχει να κάνει ούτε με εθνικιστικά πάθη ούτε ιδεολογίες φανατισμού.
-
Αυτός είναι ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ναυτικού ο οποίος πρότεινε την αποταξη των δύο υπαξιωματικών σπουδαστών που ξεκίνησαν το σύνθ...
-
Νικόλαος Παντελιος "Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ" Πώς Λειτουργεί ένα Σάπιο Απολυταρχικό Σύστημα.
-
Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, πραγματοποιεί σημαντικές αλλαγές στο εμβολιαστικό πρόγραμμα ενηλίκων για το 2025 προσπαθώντας να
-
Το χρώμα του κρέατος στο χοιρινό είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του, γιατί καθορίζει την ποιότητά του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου