Ποσ.Υλικά συνταγης
1⁄2κ. αλευρι
1κόκκινη πιπεριά
3αβγά
1κεσεδακι γιαουρτι
1λίτρο γάλα
1⁄2κ. φετα
1⁄2κ. κασέρι
λίγοζαμπόν
1πράσινη πιπεριά
Οδηγίες παρασκευής συνταγης
Ριχνουμε το αλευρι σε μια λεκανη και δημιουργουμε μια τρυπα στο κεντρο. Μεσα σε αυτην ριχνουμε τα αβγα χτυπημενα, το γιαουρτι και το μισο γαλα και ανακατευουμε κυκλικα με το χερι. Συνεχιζουμε ριχνοντας τη φετα σε τριμματα, το κασερι τριμμενο, το ζαμπον ψιλοκομμενο, τις πιπεριες σε μικρα κομματια και το υπολοιπο γαλα. Αφου δημιουργηθει μια ενιαια ζυμη, τη ριχνουμε σε ενα πυρεξ που εχουμε αλειψει με λαδι και ψηνουμε την πιτα σε μετρια θερμοκρασια, μεχρι να παρει ομοιομορφο ροδοκοκκινο χρωμα, περιπου 35 λεπτα.
Σερβιρεται ζεστη η σε θερμοκρασια δωματιου.
Καλη ορεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.