Ποσ.Υλικά συνταγης
1⁄2κ. αλευρι
1κόκκινη πιπεριά
3αβγά
1κεσεδακι γιαουρτι
1λίτρο γάλα
1⁄2κ. φετα
1⁄2κ. κασέρι
λίγοζαμπόν
1πράσινη πιπεριά
Οδηγίες παρασκευής συνταγης
Ριχνουμε το αλευρι σε μια λεκανη και δημιουργουμε μια τρυπα στο κεντρο. Μεσα σε αυτην ριχνουμε τα αβγα χτυπημενα, το γιαουρτι και το μισο γαλα και ανακατευουμε κυκλικα με το χερι. Συνεχιζουμε ριχνοντας τη φετα σε τριμματα, το κασερι τριμμενο, το ζαμπον ψιλοκομμενο, τις πιπεριες σε μικρα κομματια και το υπολοιπο γαλα. Αφου δημιουργηθει μια ενιαια ζυμη, τη ριχνουμε σε ενα πυρεξ που εχουμε αλειψει με λαδι και ψηνουμε την πιτα σε μετρια θερμοκρασια, μεχρι να παρει ομοιομορφο ροδοκοκκινο χρωμα, περιπου 35 λεπτα.
Σερβιρεται ζεστη η σε θερμοκρασια δωματιου.
Καλη ορεξη!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Μόλις πήρα αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα από το Children's Health Defence που ίδρυσε ο Robert Kennedy Junior, ο Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ ...
-
Όλες οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς γίνονται πλέον VISA
-
Σας προειδοποιώ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ 10 Δευτερόλεπτα ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
-
XPHΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ... 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ... ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΜΠΟΛΙΑ,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου