Για την άρνηση του να ψηφίσει το μνημόνιο, τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, το «Άρμα Πολιτών», την πολύχρονη δημοσιογραφική αλλά και πολιτική του πορεία, και την αδυναμία στα παιδιά του μίλησε στο περιοδικό PEOPLE ο ανεξάρτητος βουλευτής της Β’ Αθηνών Γιάννης Δημαράς.
«Τελευταία είμαι ανήσυχος, γιατί έχουμε
αναλάβει κάποιες ευθύνες και όλο σκέφτομαι τι μπορούμε να κάνουμε, τι πρέπει να επιδιώξουμε ώστε να γίνει γνωστή η προσπάθεια με το «Άρμα Πολιτών» αποκαλύπτει ο Γιάννης Δημαράς και εξομολογείται. «Δεν μπορώ να κρατήσω κακία στον Γιώργο Παπανδρέου. Αλλά δεν μπορεί να με προσβάλλει εμένα έτσι!«.
Ο Γιάννης Δημαράς απαντά στην ερώτηση ποια είναι σήμερα τα πάθη του. «΄Κατά καιρούς ήταν πολλά. Σήμερα είναι μόνο τα παιδιά μου. Παλαιότερα ήταν και οιμ έρωτες, το μπάσκετ, η ανάγκη και η επιθυμία στη γειτονιά όπου μεγάλωνα να με αναγνωρίζουν και να με αγαπάνε όλοι οι άνθρωποι».
Όσο για το εάν έγινε πλούσιος μέσω της δημοσιογραφίας ή της πολιτικής, ο Γιάννης Δημαράς είναι κάθετος. «Είμαι πλούσιος με τα παιδιά μου! Όχι, αγάπη μου, δεν έχω περιουσία εγώ. Μένω στο νοίκι, ζω με τα χρήματα της βουλευτικής αποζημίωσης. Σε επιστολή μου, μάλιστα, έλεγα ότι προτείνω να ερευνηθούν όλα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών μας και όταν βρεθεί κάποιος που δεν μπορεί να δικαιολογήσει οτιδήποτε έχει αποκτήσει, να δημεύεται η περιουσία του.»
ΠΗΓΗ: real
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Η είδηση προκαλεί ανατριχίλα… Και δεν έχει να κάνει ούτε με εθνικιστικά πάθη ούτε ιδεολογίες φανατισμού.
-
Ακολουθούν πέντε κρυφές λειτουργίες τηλεφώνου που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην γνωρίζουν:
-
Αυτός είναι ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ναυτικού ο οποίος πρότεινε την αποταξη των δύο υπαξιωματικών σπουδαστών που ξεκίνησαν το σύνθ...
-
Ελληνίδες γίνονται σκλάβες του σeξ στο Ντουμπάι – Oι πανάκριβες ταρίφες και οι διεστραμμένες ορέξειςΝτουμπάι: Ελληνίδες influencers συμμετέχουν στα porta potty party – Oι πανάκριβες ταρίφες και οι διεστραμμένες ορέξεις των «αφεντών»
-
Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, πραγματοποιεί σημαντικές αλλαγές στο εμβολιαστικό πρόγραμμα ενηλίκων για το 2025 προσπαθώντας να
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου