ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
4 ντομάτες
1/4 φλ. καλαμπόκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλ. άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
3 κ.σ σταφίδες
Σάλτσα:
3 κ.σ γιαούρτι 2%
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ μαγιονέζα light
2 κ.σ ξύδι βαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τις ντομάτες, κόβουμε την πλευρά με το κοτσανάκι που θα το κρατήσουμε για καπάκι και αδειάζουμε την ντομάτα με ένα κουτάλι.
- Ανακατεύουμε το λάχανο με το καλαμπόκι, τα κρεμμυδάκια, το καρότο, τις σταφίδες και τον τόνο.
- Χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα και ανακατεύουμε τη σαλάτα.
- Γεμίζουμε με το μείγμα τις ντομάτες, τις κλείνουμε και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
176 θερμίδες / 17 υδατάνθρακες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.