Ιδανικά για τον καφέ σας!
Κουλουράκια με άρωμα από πορτοκάλι και φρέσκο βούτυρο...
Υλικά:
Υλικά:
750 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
1 ποτήρι φρέσκου χυμού πορτοκαλιού σουρωμένου
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
2 βανίλιες
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
250 γρ φρέσκο βούτυρο γάλακτος σε θερμοκρασία δωμάτιο
1 ποτήρι φρέσκου χυμού πορτοκαλιού σουρωμένου
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
2 βανίλιες
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
250 γρ φρέσκο βούτυρο γάλακτος σε θερμοκρασία δωμάτιο
Οδηγίες:
Χτυπάμε το βούτυρο μόνο του για 10 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε για άλλα 5 λεπτά.
Κατόπιν,προσθέτουμε τη βανίλια, το χυμό και το καλαμποκέλαιο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε με το χέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν (περίπου 30 λεπτά, αλλά εξαρτάται και από το πόσο ξεροψημένα μας αρέσουν).
Κατόπιν,προσθέτουμε τη βανίλια, το χυμό και το καλαμποκέλαιο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε με το χέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν (περίπου 30 λεπτά, αλλά εξαρτάται και από το πόσο ξεροψημένα μας αρέσουν).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.